Предлагани услуги

Фирма Василев Секюрити ЕООД предлага на своите клиенти комплексно и качествено обслужване – консултиране, проектиране, изграждане и поддръжка на охранителни системи:

  • Видеонаблюдение
  • Аларми
  • Пожароизвестяване
  • Домофони
  • Контрол на достъп
  • Слаботокови инсталации


    Относно изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 за защита на личните данни и видеонаблюдението, предлагаме на нашите настоящи и бъдещи фирмени клиенти:

 консултации за изискванията към системите за видеонаблюдение
 подготвяне на документи за защита на личните данни при видонаблюдение
 техническа проверка на изградени системи за наблюдение според изискванията на Регламента
 договор за абонаментна техническа поддръжка и обработване на данни от системата за видеонаблюдение

От голямото количество запитвания, които получихме в последните дни, разбрахме че много от фирмите, притежаващи видеонаблюдение, не са наясно с изискванията към тях. Поради тази причина и най-вече за Ваше улеснение, екипът ни премина обучение и се запозна подробно с регулацията на видеонаблюдението според на новия закон.


За Василев Секюрити всеки клиент е специален, за това ще получите от нас лично отношение и професионално изпълнение !!!


    Извършваме проектиране и изграждане на охранителни системи на територията на Северна България, в областите Ловеч, Плевен, Враца, Велико Търново, Габрово, населените места в тях и област София. 
    Цените за монтаж на различните системи зависят от конкретния обект и ги изготвяме след направена безплатна консултация и оглед на място.

    ВСЕКИ КЛИЕНТ Е ВАЖЕН за нас !!! И понеже знаем, че всеки клиент има различни желания, може да се свържете с нас, за да ви изготвим индивидуална оферта, отговаряща на всички ваши изисквания.


Може да се свържете с нас на:
 0879 00 22 56
 e-mail: vasilevsekurityeood@gmail.com


Няма добавени продукти в тази категория.